Poëziehuis De Rode Poort

Laatste nieuws : Poëziehuis gaat 22 april weer open. De rode poort vind je door bij Bredestraat 20, waar het minibiebje staat, via de brandgang achterom te gaan, in feite wijst het zichzelf, die dag zullen pijlen je een handje helpen. Bij de entrée komt een uithangbordje te hangen, dat zal het extra duidelijk maken.
 

overzicht raamgedichten

Het huisje is elke vrijdag open van 13.00 tot 17 uur. 
Zoek je een bepaald gedicht, of wil je op een ander tijdstip langskomen, vanwege het werk bijvoorbeeld, bel dan 0620872001, want een ander tijdstip afspreken kan.

Donderdag 8 juli 2021 opent Jeanine Hoedemakers haar poëziehuisje voor publiek. Je kunt er die dag vanaf 11 tot 17 uur een kijkje gaan nemen. Je mag op je gemak in de tuin gaan zitten lezen in een gedichtenbundel uit haar bieb. Ook kunnen er vragen gesteld worden, er is ruimte om van gedachten te wisselen over een gedicht en er mag tussen de bundels gezocht worden naar een gedicht voor een bruiloft, begrafenis of andere speciale gelegenheid. Bij belangstelling kun je een workshop volgen in haiku schrijven en ook mag je een eigen gedicht voorleggen. 

De belangrijkste bedoeling van het ‘poëziecafé’ is, mensen de kans geven om kennis te maken met ‘andere’ poëzie en met andere poëzieliefhebbers. Na 8 juli is het huisje elke donderdag open van 13 tot 17 uur. Zoekt je een bepaald gedicht of wil je op een ander tijdstip langskomen, bel dan 06-20872001. Het adres is Bredestraat 20 te Rosmalen. Je bereikt het huisje door achterom te gaan. Via de Vondelstraat loopt je de brandgang in. De rode poort wijst je waar je zijn moet.       Hartelijk welkom donderdag 8 juli a.s.


Geplaatst op: Woensdag 30 juni 2021

Tags

Gedichten

Tags

Nieuws