Poëziehuis De Rode Poort

De Rode Poort  van Jeanine Hoedemakers heeft weer een goed bezocht jaar achter de rug. In september heb je nog de kans om haar gedichten-tuin te bezoeken. Ze sluit het seizoen af met een gezellige middag. Op 30 september, de laatste vrijdag, zijn er o.a. hapjes om  het einde van het tweede seizoen te vieren.

In april 2023 gaat hij weer open.

Overzicht raamgedichten

Het huisje is elke vrijdag open van 13.00 tot 17 uur. 
Zoek je een bepaald gedicht, of wil je op een ander tijdstip langskomen, vanwege het werk bijvoorbeeld, bel dan 0620872001, want een ander tijdstip afspreken kan.

Donderdag 8 juli 2021 opent Jeanine Hoedemakers haar poëziehuisje voor publiek. Je kunt er die dag vanaf 11 tot 17 uur een kijkje gaan nemen. Je mag op je gemak in de tuin gaan zitten lezen in een gedichtenbundel uit haar bieb. Ook kunnen er vragen gesteld worden, er is ruimte om van gedachten te wisselen over een gedicht en er mag tussen de bundels gezocht worden naar een gedicht voor een bruiloft, begrafenis of andere speciale gelegenheid. Bij belangstelling kun je een workshop volgen in haiku schrijven en ook mag je een eigen gedicht voorleggen. 

De belangrijkste bedoeling van het ‘poëziecafé’ is, mensen de kans geven om kennis te maken met ‘andere’ poëzie en met andere poëzieliefhebbers. Na 8 juli is het huisje elke donderdag open van 13 tot 17 uur. Het adres is Bredestraat 20 te Rosmalen. Je bereikt het huisje door achterom te gaan. Via de Vondelstraat loopt je de brandgang in. De rode poort wijst je waar je zijn moet.       Hartelijk welkom donderdag 8 juli a.s.


Geplaatst op: Woensdag 30 juni 2021

Tags

Nieuws