Kanaalpark wordt uitgebreid

Op maandagavond, 23 januari 2023, was er een lezing BijBomans over het Kanaalpark. Dit park grenst aan onze wijk. Cor Haest, een inwoner van onze wijk en actief bij het IVN, liet tal van foto's zien die gemaakt zijn in het Kanaalpark. De prachtige foto's die Cor toonde zijn gemaakt door hemzelf en Henk Vennix. (is te volgen op Facebook en Twitter)  

Foto's van bomen, struiken, bloemen en van veel verschillende dieren die in het Kanaalpark voorkomen werden getoond. De achtergrondinformatie die werd gegeven door Cor, maakte het tot een boeiende lezing. Mocht je interesse hebben om een keer met Cor en andere wijkbewoners een wandeling door het Kanaalpark te maken om alles in het 'echt' te zien, houd dan deze website in de gaten! Wel blijft een wandeling een momentopname, alles wat je op dat moment ziet is een verrassing. 

Het heuglijke nieuws is dat het Kanaalpark nog verder wordt uitgebreid dus nóg meer genieten.  Lees meer om de actuele informatie over de uitbreiding van het Kanaalpark te blijven volgen.

Foto's van het kanaalpark door buurtgenoten gemaakt, als je zelf mooie foto's hebt, stuur ze naar info@wijkmolenhoek.nl

Heb je nu al zin in een wandeling over de Nulandse heide onder leiding van Cor Haest van het IVN? Kom dan a.s. zaterdag 28 januari om 9.30 uur, naar de Driekoningenstraat in Nuland. Dan k
ijk je door de ogen van een IVN natuurgids naar het landschap waarvan men vroeger zei: "Rosmalen is een ellendig land, 's winters in het water, 's zomers in het zand".  De wandeling duurt tot 12.00 uur.
Contact: gidsen@ivn-s-hertogenbosch.nl
Tip: kom lekker op de fiets


Geplaatst op: Dinsdag 24 januari 2023

Tags

Kanaalpark

Tags

Nieuws