Kaalslag in de Churchilllaan

Op de hoek Burgemeester Mazairaclaan / Churchilllaan is in de tuin van de voormalige villa van Stienstra rigoureus gekapt (21 bomen). Hiertoe is in goed overleg met de gemeente besloten. Volgens het bomenbeleidsplan mag er gekapt worden. Het is ook aan de bewoners zelf om hun tuin naar eigen smaak in te richten.
Dat  is ook de reden dat de andere bewoners van de straat door de gemeente niet geïnformeerd zijn, het betreft een privé perceel. De bewoners van de straat vinden dat het kappen van de grote bomen invloed heeft op de sfeer van de straat en ze betreuren zeer dat ze het te laat wisten om nog bezwaar te kunnen maken.
Ze hadden het kunnen weten via de app: 'over uw buurt'.
Bewoners van Molenhoek die niet met zo'n onverwachte actie geconfronteerd willen worden kunnen zich abonneren op de berichtendienst van de gemeente per e-mail: 'Berichten over uw buurt'  

Vanaf 1 januari 2014 maken gemeenten, provincies en waterschappen een deel van de besluiten uitsluitend bekend via Overheid.nl (Officiële bekendmakingen en Berichten over uw buurt).  Op deze elektronische berichten kunt u zich abonneren via de e-mailservice 'Berichten over uw buurt'.


Geplaatst op: Donderdag 29 november 2018

Tags

Bomen

Tags

Nieuws