Jaarlijkse Zwerfafvaldag 2018

Doet U ook (weer) mee ?
Meld u dan aan als vrijwilliger of als groep!
Het is bijna weer jaarlijkse Zwerfafvaldag 2018.

Beste buurtgenoten.
Op zaterdag 24 maart a.s., organiseert de Werkgroep Openbare Ruimte en Groen van de Wijkraad Molenhoek samen met de gemeente weer de jaarlijkse Zwerfafvaldag.
Vorig jaar was het weer een gezellige ochtend. Met bijna 100 vrijwilligers hebben we ervoor gezorgd dat onze wijk er na afloop weer schoon bij lag.
Hoe kunt U zich aanmelden?
Aanmelding als groep:
Vormt u met meer dan 10 personen ( 12 jaar en ouder)  een groep, club, buurtvereniging o.i.d., dan ontvangt de groep  € 7,50  p.p. + € 80,--  als groep. Dan mag deze groep echter uit niet meer dan 30 personen bestaan. Hiermee kunt u dus de kas van uw club, groep of vereniging aardig spekken.
Aanmelding als individuele deelnemer:
Per deelnemer ontvangt de werkgroep OR&G € 7,50 van de gemeente voor de geleverde inspanningen. Wilt u als individuele vrijwilliger die bijdrage zelf ontvangen, dan kunt u dat bij aanmelding kenbaar maken. De gelden die in de kas van onze werkgroep terechtkomen worden door de werkgroep weer besteed in de wijk.

De start van de Zwerfafvaldag is op zaterdag 24 maart om 9:45 uur bij de Molen en duurt tot ongeveer 12 uur. We starten met een kop koffie/thee, waarna u een hesje, prikker, een afvalzak en een plattegrond krijgt. Dan vertrekken alle vrijwilligers naar het hun toegewezen gedeelte van de wijk. Rond 11.45 uur worden de vrijwilligers terugverwacht bij de Molen en krijgt iedereen weer iets lekkers terwijl er gezellig na- en bijgepraat wordt.
U kunt zich tot 10 maart a.s. (het liefst per e-mail) aanmelden bij:
Bea Wever,         e-mail:    beawever@online.nl                       tel.: 073-5214000
Thea Jongen,      e-mail:    th.jongen@kpnmail.nl                     tel.: 06-42783405
Anita Vervenne,  e-mail:    a.vervenne@wijkmolenhoek.nl       tel.: 06-27106576
 

 


Geplaatst op: Zaterdag 24 februari 2018

Tags

Nieuws