Het Nieuwjaarsbuffet op 7 januari was een doorslaand succes

Met 32 gasten in een heel sfeervol aangekleed tennispaviljoen werden de twintiger jaren verwelkomd met een vijfgangen diner, deels in buffetvorm. Bij binnenkomst werden de gasten vriendelijk verzocht om niet bij hun ‘gebruikelijke’ groepje aan te schuiven, maar zich te spreiden over de gedekte tafels. Dit leidde al snel tot nieuwe kennismakingen en geanimeerde gesprekken. Blijkens de reacties beviel deze actie bijzonder goed.

Het hoofdgerecht werd in buffetvorm geserveerd en leidde tot een gezellige en spontane beweging onder de gasten, even de benen strekken. De gasten konden gebruik maken van onze behulpzame koks om heelhuids en met ongeschonden opgemaakte borden weer plaats nemen en de maaltijd voort te zetten.

De tennisvereniging had speciaal haar kerstversiering nog laten staan en samen met nieuwe tafelkleden, bloemstukjes en bloemstukken en de traditionele lampjes was er een sprookjesachtige sfeer ontstaan.

Tijdens het diner werd met een continu doorlopende PowerPoint presentatie afscheid genomen van het vorige decennium met het tonen van bijzondere en soms ingrijpende gebeurtenissen. Omdat gezelligheid de boventoon voerde en de gasten meer oog hadden voor hun tafelgenoten en uiteraard de uitgebreide maaltijd, konden zij de presentatie niet goed volgen. Voor de geïnteresseerden is de PowerPoint presentatie nu als PDF-versie hieronder te zien en kun je deze alsnog bekijken.

Klik hierboven voor een pdf-versie waar je doorheen kunt scrollen


Geplaatst op: Woensdag 08 januari 2020

Tags

Koken

Tags

Nieuws