Eten Bij Bomans: volgend gastendiner dinsdag 2 oktober 2018

Donderdag 13 september 2018

Van het Gastendiner van 11 september hebben 24 personen uit de wijk Molenhoek weer volop genoten.
Voor dat diner was een wachtlijst van 13 personen, maar twee personen trokken zich terug om anderen ook een kans te geven. Twee personen waren verhinderd en hebben dat tijdig aangegeven, waardoor er nog mensen van de wachtlijst konden komen. Van die wachtlijst hebben nu 9 personen aangegeven dat zij graag op 2 oktober willen komen. Hiervan hebben zij al een bevestigingsmail gekregen.
Ondanks dat de volgorde van plaatsing meerdere keren is uitgelegd volgt onder dit nieuwsbericht nogmaals uitleg over die plaatsing. Helaas komt het nog voor dat gasten zonder bevestiging van deelname zwaar teleurgesteld naar huis moeten worden gestuurd. Dit is pijnlijk voor die gast maar ook voor het betrokken Kookteam.

Aanmelden voor het gastendiner van 2 oktober kan weer via etenbijbomans@wijkmolenhoek.nl  Graag daarbij ook uw telefoonnummer vermelden. De inschrijfperiode sluit op 26 september.
Diegene die niet beschikken over internet en/of e-mail of daarbij geen hulp van familie of vrienden kunnen krijgen, melden zich aan bij André Timmermans 06-17946995. Ook zij krijgen na aanmelding nog een telefonische bevestiging dat zij zijn geplaatst of op de wachtlijst moesten worden gezet. Ook voor meer informatie over de Kookgroep kunt u bij hem terecht.

Hoe gaan wij om met het samenstellen gastenlijst?
1.    Aanmelden voor een gastendiner is mogelijk direct na het verschijnen van een nieuwsbericht op de website van de wijkraad Molenhoek en de nieuw opgehangen Poster op de locatie Bij Bomans. Bij voorkeur via de link etenbijbomans@wijkmolenhoek.nl met vermelding van telefoonnummer.
2.    In volgorde van aanmelding wordt de gastenlijst samengesteld. Iedere aanmelder krijgt binnen een week bericht of hij/zij al dan niet kan worden geplaatst. Het maximaal aantal deelnemers is 24 personen.
3.    Als de gastenlijst voor een diner is volgeboekt, wordt de aanmelder in volgorde van aanmelding op een wachtlijst geplaatst en kunnen zij aangeven of zij met voorrang willen worden geplaatst voor het volgende gastendiner.
4.    Geplaatste personen die onverhoopt verhinderd zijn worden verzocht dat z.s.m. aan te geven. Daarna wordt de eerstvolgende op de wachtlijst gevraagd of hij/zij alsnog wil/kan komen op het oorspronkelijke gastendiner.

  Lees meer over gastendiners Bij Bomans

Tags

Koken

Tags

Nieuws