Terugblik Gastendiner 12 maart

Woensdag 13 maart 2019

En aanmelden voor 2 april. Op 12 maart werd een voortreffelijke, maar erg bewerkelijke, maaltijd met een Franse Twist geserveerd.
Het voorgerecht bestond uit een rode linzen-tomatensoep met kokos. Met als hoofdgerecht een stevige (wit)vis, papillotte gegaard, met een aardappelpannenkoekje, een gesmoord preistammetje verrijkt met venkeltomaatcreme en afgeblust met een heerlijke dressing. En als klapper een nagerecht met een ganache van pure chocolade en framboos.

Deze keer hadden we als speciale gasten Jaap en Carlijn Bijlsma van de bloemenzaak in de Molenhoekpassage, onze hofleverancier van bloemen voor de aankleding van de Gastendiners. Beiden waren onder de indruk van wat er met hun bloemen wordt gedaan en waardeerde in hoge mate het initiatief van de Kookgroep. Daarnaast hebben zij met volle teugen genoten van deze gezamenlijke maaltijd.

Het blijft blijkbaar voor een aantal wijkbewoners lastig om zich per mail op te geven voor een van de Gastendiners. Regelmatig komt het voor dat zij denken hun aanmelding tijdig te hebben verzonden terwijl er op het mailadres van de Kookgroep niets is binnengekomen en zij dus niet zijn geplaatst op de Gasten- of de Wachtlijst. Deze situatie leidt vaak tot grote teleurstellingen bij die wijkbewoners en moeilijke momenten voor de gastencoördinator. Toch blijft het voor een soepele en heldere communicatie van belang om zich per mail aan te blijven melden.
Binnen een week krijgt men een bevestiging dat de mail in goede orde is ontvangen, aangevuld met een datum dat men te horen krijgt of zij/hij al of niet geplaatst kon worden en op de wachtlijst wordt geplaatst. De wijkbewoners die op die wachtlijst zijn geplaatst worden gelijktijdig gevraagd of zij met voorrang willen worden geplaatst op de lijst van een volgend Gastendiner. Met andere woorden: Geen bevestiging ontvangen betekent dat de mail niet is aangekomen.

Aanmelden voor het Gastendiner van 2 april 2019 kan weer via etenbijbomans@wijkmolenhoek.nl  Graag daarbij ook uw telefoonnummer vermelden. De inschrijfperiode sluit op 28 maart.
Diegene die niet beschikken over internet en/of e-mail of daarbij geen hulp van familie of vrienden kunnen krijgen kunnen zich aanmelden bij André Timmermans 06-17946995. Ook zij krijgen na aanmelding nog een telefonische bevestiging dat zij zijn geplaatst of op de wachtlijst moesten worden gezet. Ook voor nadere informatie over de Kookgroep kunt u bij hem terecht.

Kookgroep Eten Bij Bomans.

 

Tags

Koken

Tags

Nieuws