Eten BijBomans: Aanmelden Gastendiner 3 december 2019

Vanaf 7 november kun je je weer aanmelden voor het Gastendiner via etenbijbomans@wijkmolenhoek.nl  met vermelding van je telefoonnummer en als je je voor het eerst aanmeldt ook je adres. De inschrijfperiode sluit op 22 november. Je adres hebben we nodig omdat blijkt dat er ook van buiten de wijk steeds grotere belangstelling is en de Gastendiners bedoeld zijn voor wijkbewoners van de wijk Molenhoek. Jammer voor belangstellenden van buiten de wijk, maar het blijkt nodig om de wachtlijst te kunnen blijven beheersen.
Diegene die echt niet beschikken over internet en/of e-mail of daarbij geen enkele hulp van familie of vrienden kunnen krijgen, kunnen zich aanmelden bij André Timmermans 06-17946995. Ook voor nadere informatie over de Kookgroep kunt u bij hem terecht.

Het gastendiner van 5 november was weer geslaagd en had de titel:   Herfstig eten! 
Wat gaat de tijd toch snel!
Afgelopen dinsdag 5 november was het alweer de op een na laatste keer dit jaar dat de kookgroep BijBomans voor gasten uit onze wijk mocht koken. Deze keer koos kok Jacques voor een herfstmenu:

  • Een licht pittige soep (zoete aardappel, pompoen en curry).
  • Rollade van mager buikspek gevuld met zuurkool, krokant gebakken aardappeltjes met uitjes en spekjes en nog een plukje zuurkool.
  • Een toetje van verkruimelde Bastenaken koek, Lemon Curd, en een heerlijk mengsel van slagroom en mascarpone.
  • En natuurlijk: een wijntje en als afsluiting een kop koffie.
    Kortom: het was weer smullen en gezellig tot genoegen van de gasten en de kookgroep!

Geplaatst op: Woensdag 06 november 2019

Tags

Koken

Tags

Nieuws