Koffieochtend BijBomans

Hoera! 

BijBomans weer open! Opgelucht en blij openden twee van onze gastvrouwen afgelopen maandag de deuren van ons gezellige wijk-ontmoetingscentrum! Wat fijn na bijna 1 jaar! En wat een succes! 

Gezelligheid was troef, deze allereerste ochtend, waarvoor een beperkt aantal van de vaste gasten om beurten worduitgenodigd. Er zijn immers nog steeds maatregelen van kracht.  

De huiskamer van BijBomans is door een aantal vrijwilligers afgelopen maanden weer tiptop in orde gemaakt. Het is er weer schoon, opgeruimd en gezellig! 

Er was koffie, thee en overheerlijke chocoladetaart. Maar vooral: er waren volop blije gezichten en geanimeerde gesprekken over koetjes en kalfjes, maar ook over serieuzere zaken. Het was immers geen makkelijk jaar voor velen onder ons.

De kleinzoon van een van onze vrijwilligers stal de harten van de bezoekers, door bij een van de bezoekers op schoot te kruipen en heerlijk onbevangen haar taart lekker op te peuzelen. En naast het lege gebaksbordje werd even later het speelgoed uitgestald. Hoe mooi en genoeglijk is dat?

Ook op het interview in de laatste nieuwsbrief, met een van onze gastvrouwen, dat getoond werd op het digibordoftewel ‘de grote televisie’, reageerden de bezoekers enthousiast.

De donderdagmiddagen, met ruimte voor gezelschapsspelletjes, zijn weer gestart met de inloop. Veel andere activiteiten hebben inmiddels weer een doorstart gemaakt. Kortom: er is weer leven in de brouwerij BijBomans!!! 

Laten we hopen dat dit, met inachtneming van de maatregelen, voorlopig zo kan blijven!


Geplaatst op: Woensdag 14 juli 2021

Tags

Nieuws