Volgende gastendiner dinsdag 11 september

Donderdag 02 augustus 2018

Door een gepland tennistoernooi in augustus werd het gastendiner verplaatst naar dinsdag 31 juli en vanwege het jubileumfeest van Tennisvereniging wordt het gastendiner van september gehouden op dinsdag 11 september. Waarschijnlijk als gevolg van miscommunicatie kwamen er op 31 juli 28 gasten, vier meer dan wij eigenlijk konden plaatsen. Maar met behoorlijk wat improviseren hoefde niemand onverrichter zaken naar huis. Het menu was weer voortreffelijk en aangepast aan de hoge zomerse temperatuur.

Gezien de reacties van de gasten hebben zij weer bijzonder genoten en wilden zij zich massaal weer mondeling opgeven voor 11 september. Echter om ieder misverstand uit te sluiten is nogmaals benadrukt om zich aan te melden via het bekende e-mailadres etenbijbomans@wijkmolenhoek.nl en is de aanmeldprocedure nogmaals uitgelegd.
Te weten: Na aanmelding krijgt iedereen bericht of er plaats is, of dat zij op de wachtlijst worden geplaatst. Gasten die niet worden geplaatst hebben voorrang bij een volgend diner. Met andere woorden: zonder bevestiging heeft het geen zin om te komen!

Voor het gastendiner van 11 september kunt u zich weer aanmelden. Graag daarbij ook uw telefoonnummer vermelden. De inschrijfperiode sluit op 5 september.
Diegene die niet beschikken over internet en/of e-mail of daarbij geen hulp van familie of vrienden kunnen krijgen kunnen zich aanmelden bij André Timmermans 06-17946995. Ook zij krijgen na aanmelding nog een telefonische bevestiging dat zij zijn geplaatst of op de wachtlijst moesten worden gezet. Ook voor nadere informatie over de Kookgroep kunt u bij hem terecht.Tot een volgend gastendiner,

Kookgroep Eten Bij Bomans.

Tags

Koken

Tags

Nieuws