Doe mee met Samenloop voor Hoop in Rosmalen!

tw
Vrijdag 12 april 2019

Wat is Samenloop voor Hoop Rosmalen? Dit is een 24 uurs wandelestafette die op 31 augustus en 1 september 2019 wordt georganiseerd in Rosmalen. We doen een beroep op ieders gevoel van saamhorigheid en betrokkenheid om er een prachtig evenement van te maken! Als vrijwilliger, deelnemer (loper) of sponsor kun je jouw eigen steentje bijdragen aan dit goede doel. De loopteams worden gevormd door vrienden, collega’s, vrienden, buren of sportmaatjes.

Tijdens de 24-uurs wandelestafette vindt de kaarsen ceremonie plaats, een indrukwekkend onderdeel van het evenement. Om het parcours plaatsen we duizenden kaarsenzakken met persoonlijke wensen en gedachtes. Een indrukwekkende zee van lichtjes delen de emoties en geven de warmte van herdenken, vertrouwen en hoop. Iedereen kan een Kaars voor Hoop opdragen aan iemand die kanker heeft of heeft gehad, door op de kaarsenzak een persoonlijke boodschap te schrijven.

De strijd tegen kanker aan gaan door daadwerkelijk wat te kunnen doen, wie wil dat nou niet? Ook burgemeester Mikkers draagt deze actie een warm hart toe zoals blijkt uit het gesprek op DTV met SamenLoop voor Hoop Rosmalen. Naast het realiseren van een fantastisch mooi evenement, is het ook ons doel om met dit evenement geld in te zamelen voor onderzoek naar genezing van kanker. Een gedeelte van de opbrengst gaat naar het Vicky Brownhuis in Den Bosch. We zijn nog steeds op zoek naar deelnemers (lopers), eregasten, vrijwilligers en sponsoren. Enige van de trekkers van deze actie zijn Ans en Bart van Nuland uit onze wijk. Je kunt ook bij hen terecht voor meer informatie.
Doe je mee? Schrijf je dan in op de website van  

Tags

Acties Kanker

Tags

Nieuws