De Buiten Beter- app

De gemeente wil graag een schone, veilige en goede leefomgeving realiseren voor iedereen. Opmerkzaamheid en feedback van bewoners is zeer waardevol. Zie je een probleem op straat of in de buurt? De lantaarnpaal die nog steeds niet gerepareerd is, een vies bushokje, vuilniszakken ergens gedumpt, een overvolle afvalbak of een fietspad met enorme gaten?
Sinds 2015 bestaat de Buiten Beter-app  voor de gemeente ’s-Hertogenbosch. Deze app is er om problemen, beschadigingen, vervuiling, vernielingen, dode dieren e.d. te melden bij de gemeente. De Buiten Beter-app kan eenvoudig en op de smartphone worden geïnstalleerd voor android en ios. Binnen vier stappen heb je de locatie, probleem eventueel met een foto gemeld. Als het nodig is vraagt de gemeente je om extra duidelijkheid en natuurlijk, indien mogelijk wordt het opgelost.                  
Meldingen voor het gemeentelijke meldpunt kunnen natuurlijk ook nog steeds via dit invulformulier gemeld worden. Zo werken we samen aan een schone en veilige woonomgeving en dat is tenslotte wat we allemaal willen.

 

 

 


Geplaatst op: Dinsdag 26 januari 2016

Tags

Nieuws