De Buiten Beter- app


De gemeente wil graag een schone, veilige en goede leefomgeving realiseren voor iedereen. Daarvoor is uw opmerkzaamheid en feedback zeer waardevol. Zie je een probleem op straat of in de buurt? De lantaarnpaal die nog steeds niet gerepareerd is, een vies bushokje, vuilniszakken ergens gedumpt, een overvolle afvalbak of een fietspad met enorme gaten?
Je kon en kunt dit altijd melden aan het centrale meldpunt 073-6155555. Sinds 2015 bestaat de Buiten Beter-app  voor de gemeente ’s-Hertogenbosch. Deze app is er om problemen, beschadigingen, vervuiling, vernielingen, dode dieren e.d. te melden bij de gemeente. De “Buiten Beter-app” kan eenvoudig voor verschillende besturingssystemen worden gedownload en op de smartphone worden geïnstalleerd. Binnen vier stappen heb je de locatie, probleem eventueel met een foto gemeld. Hoef jij je er geen zorgen meer over te maken. Als het nodig is vraagt de gemeente je om extra duidelijkheid en natuurlijk, indien mogelijk wordt het opgelost. Zo kan het dus ook: snel, makkelijk en meteen melden op de plek en het moment dat jij iets ziet wat niet deugt of beter  kan.                  
Meldingen voor het gemeentelijke meldpunt kunnen natuurlijk ook nog steeds via de website van de gemeente worden doorgegeven. Zo werken we samen aan een schone en veilige woonomgeving en dat is tenslotte wat we allemaal willen.

 

 


Geplaatst op: Dinsdag 26 januari 2016

Tags

Nieuws