Bloemschikken BijBomans

Herfststukjes. We gaan zo langzamerhand weer naar de herfst toe, de tijd dat we weer veel tijd in huis doorbrengen. Wat is dan leuker om een eigengemaakt bloemstukje op tafel te zetten ?? Dat kan weer  dankzij de hulp van Hetty, Paula en Pia! Op de locatie BijBomans, Mozartlaan 11A ( op de bovenste verdieping ) kunt je terecht op:

 Vrijdag 18 oktober 2019 om 14.00 uur

Wij vragen een vergoeding voor de door ons te gaan kopen accessoires van  5 euro en voor de koffie en thee 1 euro. Wij vragen je dit geld gepast mee te nemen op de dag van het bloemschikken.

Je kunt je opgeven tot 14 oktober a.s. Mocht je je opgegeven hebben en kunt je toch de 18e onverwachts niet komen dan kun je je ook tot 14 oktober weer afmelden. Na die tijd zijn wij genoodzaakt u € 5.00 in rekening te brengen. De dames gaan nl. bloemen inkopen op het moment dat ze weten hoeveel personen er mee doen en als er mensen niet komen, dan zitten wij met de kosten…. Hopelijk heb je daar begrip voor.


Wat je verder zelf mee mag nemen hoor je nog na je opgave, per e-mail of telefoon. Je kunt je opgeven bij Annemiek Ceelaert annemiekceelaert@hetnet.nl  tel 073-5220792


Geplaatst op: Donderdag 03 oktober 2019

Tags

Nieuws