Beste Buurtgenoten

Op 23 maart is door de regering bekend gemaakt dat de maatregelen, om de verspreiding van het coronavirus in te dammen, uitgebreid zijn. Een samenkomst met meer dan twee mensen is verboden. Deze nieuwe en alle voorgaande getroffen maatregelen worden verlengd tot 1 juni. Concreet betekent dit voor de wijkraad Molenhoek dat alle activiteiten van de wijkraad inclusief de activiteiten van BijBomans opgeschort worden tot na 1 juni. Een groot aantal activiteiten waar mensen plezier in hadden zijn daarom helaas voorlopig gestopt. Twee maanden is nog een lange tijd. En zo lang zullen we waar mogelijk met elkaar bellen, skypen, mailen. Ook de nieuwsbrief en de website blijven uiteraard in de lucht. Hierin zullen we elkaar ook informeren.

Maar tot 1 juni geen activiteiten buiten de deur kan betekenen dat mensen geïsoleerd en eenzaam raken. De wijkraad wil graag iets bijdragen om isolement c.q. eenzaamheid te verminderen. Wij vragen u, indien u daar ideeën of vragen over heeft om contact met ons op te nemen via mail info@wijkmolenhoek.nl of te bellen naar  06 412 69 168.
Ook als u zomaar contact wil voor een praatje zijn wij beschikbaar. Ik heb het gevoel dat we in een surrealistische wereld terecht gekomen zijn. Om deze situatie het hoofd te bieden moeten we er zijn voor elkaar en de wijkraad wil u daar graag bij ondersteunen.

Jan Timmers,
Voorzitter wijkraad Molenhoek


Geplaatst op: Donderdag 26 maart 2020

Tags

Nieuws