AutoMaatje naar 's-Hertogenbosch

Even boodschappen doen of een partner in het verzorgingstehuis bezoeken is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom is er nu goed nieuws: ANWB AutoMaatje komt in 2023 naar ’s-Hertogenbosch. Deze sociale vervoerservice is een aanvulling op de ritten die de vrijwilligers van Stichting Seniorenbus ’s-Hertogenbosch nu al maken. De Seniorenbus rijdt tijdens kantooruren, binnen de grenzen van ’s-Hertogenbosch en voor 55+’ers. In de avonduren, in het weekend en buiten de gemeente was er nog geen vervoer voor minder mobiele inwoners. ANWB AutoMaatje is daarom een waardevolle toevoeging. 
AutoMaatjes helpen minder mobiele stadsgenoten bijvoorbeeld bij het vervoer naar de kapper, de dokter of een familielid. Vrijwillige chauffeurs gebruiken hiervoor hun eigen auto en ontvangen in ruil daarvoor een kleine vergoeding.
Als AutoMaatje ben je van grote betekenis in het leven van jouw passagier. Met jouw ritten vergroot je de wereld van de ander. De eerste enthousiaste AutoMaatjes hebben zich al aangemeld. In het nieuwe jaar worden nog meer vrijwillige chauffeurs gezocht, zodat eind februari de eerste AutoMaatjes de weg op kunnen. Ook AutoMaatje worden? Aanmelden kan vanaf 2 januari via de website van AutoMaatje ’s-Hertogenbosch. Bellen kan ook: 073 - 303 46 26 of 06 51 70 17 74. Hoe AutoMaatje werkt? Lees meer


Geplaatst op: Donderdag 29 december 2022

Tags

Nieuws