Sportlaan in wijk Molenhoek gesloten voor alle verkeer 06 - 11 oktober 2014

Werkzaamheden Sportlaan De Hoef Zuid
Bij zwembad Kwekkelstijn

06.10-11.10.14. Sportlaan gesloten voor alle verkeer.

Afgeronde werkzaamheden

De gemeente is het terrein rond het zwembad opnieuw aan het inrichten.
De werkzaamheden van Enexis, Brabantwater zijn klaar. Ook het archeologisch onderzoek rond het zwembad is afgerond. Een nieuw rioolstelsel is aangelegd en een deel van de parkeerplaatsen is gereed. Het hele parkeerterrein van het zwembad is eind september 2014 klaar. Nu gaat de Gemeente  in de Sportlaan, ter hoogte van de ingang naar het zwembad, nog diverse afsluitende werkzaamheden uitvoeren.
De werkzaamheden bestaan uit:Molenhoek

  • aanpassen van de kruising
  • aanleggen van een nieuw pad voor voetgangers en fietsers

Duur werkzaamheden
Deze werkzaamheden duren van maandag 6 oktober tot en met vrijdag 10 oktober 2014. De drempel in de Sportlaan wordt opgebroken  en weer hernieuwd en aaneengesloten terug neergelegd. Het nieuwe fiets- en voetpad gaat lopen van de Sportlaan naar het zuiden en sluit aan op een bestaand pad. Deze werkzaamheden zijn eind oktober 2014 klaar.

Overlast en bereikbaarheid
Het zwembad, de speeltuin en de verenigingen zijn tijdens de werkzaamheden minder goed bereikbaar. Tijdens het aanpassen van de kruising is het nodig de Sportlaan voor al het verkeer af te sluiten. De Martinus Nijhoffstraat en Herman de Manlaan blijven bereikbaar. Een omleidingsroute wordt met borden aangegeven. Deze route loopt via de Molenstraat en de Oude Baan.

Informatie bewoners.
Daartoe is op 30.09.14 een bewonersbrief bezorgd aan de omwonenden. Met daarin vermeld de werkzaamheden, aard, duur en ingestelde omleidingsroute. De volledige inhoud van deze brief kunt u nog eens in de als bijlage genoemde download.

Bron.
Gemeente 's-Hertogenbosch, 30.09.2014.


Geplaatst op: Dinsdag 30 september 2014

Foto’s

Tags

Verkeer

Tags

Nieuws