Koo

Koo is er ook voor jou!

De Koo-wijkpleinen zijn gedeeltelijk weer open. Koo is telefonisch bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur via 073-6153000 Kijk ook op de website www.kijkopkoo.nl.

Heb je een vraag over iets in je persoonlijk leven? En weet je niet goed waar je antwoord kan vinden? Neem dan eens contact op met Koo. Want daar kan je terecht met vragen over veel verschillende onderwerpen. Die hebben we samengevat in 6 thema’s: opleiding en werk, geldzaken, jeugd en gezin, wonen en vervoer, zorg en hulp, meedoen en meehelpen.

Website Koo kijkopkoo.nl of kom langs  bij Wijkplein Rosmalen Perron-3.
Koo kan je bereiken op een manier die je zelf prettig vindt.
Je kunt ook bellen met Koo: 073-2068888 Dan krijg je een professional aan de lijn. Hij of zij kan je zelf antwoord geven of naar de juiste plek doorgeleiden. Je kan ook zelf zoeken naar informatie op de site. Of langskomen bij een van de wijkpleinen voor informatie en advies. Vrijwilligers met verstand van zaken helpen je daar verder.

Je kunt ook zelf een idee aandragen bij Koo  Bijvoorbeeld als je een leuk plan of een activiteit hebt bij jou in de buurt waar je andere inwoners aan mee wilt laten doen. Meld het dan aan bij Koo. Dat kan via 073-2068888, of op  www.kijkopkoo.nl of bij een van de wijkpleinen. 

Er zijn 9 wijkpleinen. Voor onze wijk is het wijkplein in Perron-3.
Contact opnemen:073-6153000  of  wijkpleinrosmalen@kijkopkoo.nl

Samenwerken
Koo staat onder meer voor coproductie: samenwerken met inwoners en samenwerking van verschillende partijen. Want achter Koo zitten veel professionele organisaties, vrijwilligers en wijkinitiatieven. De gemeente, Farent, GGD, MEE, vrijwilligers, inwoners en belangenorganisaties hebben er samen voor gezorgd dat Koo goed kan starten. 


Voor een grotere afbeelding klik op downlowds hieronder