Prikbord

Modern mysteriespel in de Mariakapel

Parochie Laurentiuskerk:

Nieuwsbrief 22  van de pastorale eenheid H. Maria en H. Johannes is verschenen  op 30-04-2027.

Met o.a. informatie over de toneelopvoering in de Mariakapel:
Modern mysteriespel in de Mariakapel
 

Het genadebeeld van de Zoete Moeder krijgt in de meimaand altijd voorin in de Sint-Jan een speciale plek. De Mariakapel is dan gesloten. Dit jaar echter wordt de kapel ingericht als een theaterzaal, compleet met stoelrijen, een podium en theaterlicht. De voorstelling MARIA, een modern mysteriespel wordt 's-avonds opgevoerd, buiten de reguliere openingstijden van de kathedraal.

De voorstelling begint in de foyer van het Theater aan de Parade. Na de ontvangst vertrekt het voltallige publiek in een optocht naar de zij-ingang van de kathedraal (bij de voormalige bewaakte fietsenstalling). Na afloop van de voorstelling bent u wederom van harte welkom in de foyer van Theater aan de Parade. Daar kunt u de makers en uitvoerenden van MARIA ontmoeten.
 De uitvoeringen zijn op vrijdag 5 mei (première), zaterdag 6 mei en zondag 7 mei; donderdag 11 mei t/m zondag 14 mei 2017; donderdag 18 t/m zondag 21 mei.
 
Voor uitgebreide info over de voorstelling en het bestellen van kaarten kunt u naar de site van het theater, www.theateraandeparade.nl gaan of naar de site www.paleisvrienden.nl.
 

Lees meer