Prikbord

Nacht van de mystiek

Titus Brandsma Instituut

Alles is liefde tijdens Nacht van de Mystiek
Op vrijdag 25 januari 2019 organiseert het Titus Brandsma Instituut alweer de 5e Nacht van de Mystiek. Het thema is Liefde & Mystiek en het belooft een mooie avond te worden. Met voordrachten, poëzie, theater en muziek.

Kijk, luister en ervaar
Kom luisteren naar de lezing van Ria van den Brandt, Etty Hillesum-kenner bij uitstek. Geniet van het lied van de ziel (Cantar del Alma), vertolkt door Trio Arpeggio Vento. Of ga mee met de mystieke, muzikale reis door de tijd samen met Robert Jan Stips (componist, toetsenist van de Nits)

Programma & kaartverkoop
Lees meer over het programma op www.nachtvandemystiek.nl. Kaarten kosten € 27,50 (inclusief garderobe en het boekje van de vorige editie). Kaartverkoop online via de website Stadsschouwburg, telefonisch via nr. 024 – 322 11 00 of aan de kassa.

Nacht van de mystiek goed bereikbaar
Dit jaar is de Nacht van de Mystiek in het Theatercafé van de Stadsschouwburg in Nijmegen. De Stadsschouwburg is zeer goed bereikbaar met de trein (10 minuten lopen vanaf Nijmegen CS) en u parkeert uw auto in de nabije Keizer Karel parkeergarage na 18.00 uur voor slechts € 0,50 per uur.

Meer informatie
Meer informatie over ons en onze evenementen op www.titusbrandsmainstituut.nl.

 

Lees meer