Prikbord

Hoe ziet het energielandschap in de toekomst eruit? Denk met one mee! Op 19 juni of 27 juni

Gemeente ‘s-Hertogenbosch

Schetsbijeenkomsten visie energielandschap

Tijdens de schetsfase is er de gelegenheid om mee te denken over de visie energielandschap en geven wij u een doorkijk naar de verkenning van de Duurzame polder.
Tijdens deze bijeenkomst wordt de eerste relatie met de verkenning Duurzame polder gelegd. Een aantal programma-onderdelen op de bijeenkomst zullen in het kader van de duurzame polder plaatsvinden. De inhoud van dit programmadeel is identiek aan de 'Bewonersbijeenkomsten Duurzame Polder' die op 12, 18 en 19 juni in gemeente Oss plaatsvinden.  Meer hierover is terug te vinden op de website van gemeente Oss.
 Al werkende krijgen we duidelijkheid over waar we het met elkaar over eens zijn. En ook waar discussiepunten blijven bestaan. Vanuit de verzamelde informatie, de verschillende meningen en gesprekken, bouwen we de visie energielandschap op.
 Na de schetsfase wordt een conceptversie van de visie energielandschap opgesteld. In september zal deze in een bijeenkomst aan u worden gepresenteerd. 
 
Aanmelden?
Wilt u meedoen? Dat kan! Kom dan op 19 juni of 27 juni naar de schetsbijeenkomst. Het programma op beide bijeenkomsten is gelijk aan elkaar. U kunt op deze bijeenkomsten binnenlopen wanneer het u uitkomt. Er is geen gezamenlijke opening of afsluiting.

  • Wo. 19 juni – De Kentering, Dorpsstraat 54, Rosmalen – 19.00 uur- 21.00uur
  • Do. 27 juni – Bestuurscentrum 's-Hertogenbosch, Achter het Stadhuis 5-7- 19.00 uur- 21.00uur 

Aanmelden kan via deze link. Wilt u meer informatie over de visie energielandschap neem dan een kijkje op www.s-hertogenbosch.nl/energielandschap  

Relatie met Verkenning Duurzame polder.
In bovenstaande bijeenkomsten wordt de eerste relatie gelegd met de
verkenning Duurzame polder tussen Rosmalen, Nuland, Lith en Geffen. Deze verkenning wordt door de gemeente uitgevoerd in samenwerking met de gemeente Oss en de provincie Noord-Brabant. Deze verkenning doorloopt vanaf de schetsbijeenkomsten een afzonderlijk traject. Ook tijdens de verkenning wordt nadrukkelijk de participatie gezocht met omwonenden, organisaties en andere stakeholders.

lees meer over eerdere bijeenkomsten: