Prikbord

Foto Expositie “Hobby in Beeld” bij Muzerije

M. Kerkhof:

De fotografieliefhebbers van de Bossche fotoclub “Shoot-it” exposeren van 11 mei tot en met 4 juni 2017 meer dan 50 van hun werken bij Muzerije aan de Hinthamerstraat 74 te ’s-Hertogenbosch. Deze foto expositie, met als titel “Hobby in Beeld”, is op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur gratis te bezichtigen!

Hobby in Beeld

De leden van fotoclub Shoot-it hebben met zorg hun beste foto’s uitgezocht wat heeft geleid tot een fraaie expositie van meer dan 50 werken. Met deze expositie willen de leden geïnteresseerden kennis laten maken met hun hobby en ze de foto’s door hun (fotografische) oog laten zien. “We willen de bezoekers van onze expositie inspireren om net even anders naar de wereld om je heen te kijken.“

Fotoclub Shoot-it

Fotoclub Shoot-it bestaat uit zo’n 20 actieve en enthousiaste hobbyfotografen die tijdens de maandelijkse clubavonden tips en tricks over fotografie uitwisselen. Maandelijks worden thema foto’s besproken en de beste uit het thema gekozen. Er wordt regelmatig geëxposeerd en er worden fotografie uitstapjes en workshops in de omgeving georganiseerd. Kijk voor meer informatie op www.shoot-it.nl.

De officiële opening vindt plaats op donderdag 11 mei om 17:00 uur. De opening zal muzikaal opgeluisterd worden door pianist Tijn Rijkers!

De foto expositie “Hobby in beeld” is te bezichtigen van maandag tot en met vrijdag van 8.30 - 17.00 uur bij Muzerije aan de Hinthamerstraat 74 te ’s-Hertogenbosch. In het weekend is Muzerije wisselend geopend.

       

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------