BijBomans nu

BijBomans is het ontmoetingscentrum van de wijk Molenhoek. Doel van BijBomans is om wijkbewoners met elkaar in contact te brengen. Daardoor hopen we dat er vriendschappen ontstaan en dat wijkbewoners in geval van nood mensen kennen op wie ze terug kunnen vallen.
Hoe fijn is het om je buurtgenoten te kennen en hulp te kunnen vragen of te bieden als dat nodig is.
Vijf jaar BijBomans heeft bewezen dat dit lukt en dat er veel vriendschappen gesloten zijn en wijkbewoners elkaar meer helpen.
BijBomans is er niet alleen voor ouderen, maar voor wijkbewoners van alle leeftijden.
Alle wijkbewoners zijn welkom in ons ontmoetingscentrum.


Er zijn nog volop mogelijkheden voor nieuwe activiteiten. Woon je in de Molenhoek en heb je een leuk idee voor een nieuwe activiteit voor BijBomans laat het ons weten. Door corona worden we nu beperkt in ons doen en laten en kunnen we bepaalde hobby’s niet uitoefenen. BijBomans biedt de mogelijkheid om nieuwe activiteiten te starten. Dus heb je een leuk idee of een vraag meld het ons via info@wijkmolenhoek.nl

Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten van BijBomans zoals ze begonnen zijn en hoe het nu is. Niet alles wat gestart is, is gebleven. Er zijn ook in deze vijf jaar weer nieuwe activiteiten gestart. Zo zal theaterbezoek niet meer doorgaan, maar Mahjong spelen is er weer bijgekomen.

Verschillende binnen-activiteiten liggen nog stil vanwege corona. Maar we proberen overal een aangepaste vorm voor te vinden. Zo is het schilderen, de koffieochtenden en de  filmgroep al weer begonnen. Komende winter gaan we proberen ook op zondagmiddag een film te vertonen, als daar voldoende belangstelling voor is.