Openbare wijkraadvergadering donderdag 21 februari 2019

Woensdag 20 februari 2019

Alle bewoners van onze wijk Molenhoek zijn van harte uitgenodigd voor deze avond.
Tijdens deze avond staat de “Ontwikkeling en toekomst wijk Molenhoek” als thema centraal.

Plaats: Mozartlaan 13 Bij Bomans
Inloop vanaf 19.30 uur
Start programma om 20.00 uur   

Na een welkomstwoord door de voorzitter van de wijkraad, Jan Timmers, zal Janine Meesters, van de afdeling 'Onderzoek en statistiek' van de gemeente ‘s-Hertogenbosch, een beeld schetsen van de (demografisch ontwikkeling in 's-Hertogenbosch en in onze wijk. (zie download hieronder). Mede aan de hand van een aantal stellingen en vragen daagt zij ons uit om met haar en onderling van gedachten te wisselen wat dit betekent voor onze wijk.

Daarna zal Daniëlle van Bokhoven, strategisch adviseur en projectleider Boschwijzer in onze gemeente, samen met haar collega Geertje Dimmendaal, een toelichting geven op 'Koo'. Vanaf 31 januari 2019 kunnen inwoners bij Koo terecht, telefonisch, via de website en op het wijkplein. Zij kunnen daar vragen neerleggen op het gebied van opleiding en werk, geldzaken, jeugd en gezin, wonen en vervoer, zorg en hulp, meedoen en meehelpen.

Koo is een coproductie van professionele organisaties, vrijwilligers en wijkinitiatieven.

Afsluitend zal onze wijkmanager Rutger Janssens zijn ervaringen met onze wijk met ons als wijkbewoners delen. Hij zal tijdens deze afsluiting aandacht besteden aan de thema’s leefbaarheid en eenzaamheid.

Tags

Nieuws