Centrumplan Romalen

Bij de herinrichting van het Centrum voelen veel Molenwijkers zich erg betrokken. Daarom houden wij u hier op de hoogte.

Midden 2018 wordt de laatste hand gelegd aan ongeveer achtduizend vierkante meter aan winkels, dienstverlening en horeca en aan bijna veertig appartementen.

De gemeente is nu het gebied tussen (ruwweg) Dorpsstraat-Raadhuisstraat-Brouwerijstraat en Korte Venstraat aan het ‘opruimen’: bomen zijn gerooid of verplant, panden worden gesloopt, kabels en leidingen worden gelegd en er komen geluidsschermen en een bouwweg. Pas dan kan Van Wijnen Zuid BV uit Rosmalen met de bouw beginnen.

Volgens ontwikkelaar Foruminvest zijn de contracten met diverse ondernemingen die in het nieuwe centrumdeel tussen Driesprong richting Kentering een zaak beginnen getekend. Onder anderen de Jumbo, Lidl, Hema, Ici Paris, Brain Wash en het Kruitvat krijgen er volgens architect Brian King van Foruminvest een vestiging. 
Bron: Brabants Dagblad

 
Op dinsdag 11 april organiseert de gemeente ’s-Hertogenbosch samen met Forum Rosmalen BV een inloopbijeenkomst over het Centrumplan Rosmalen.
Meer info

 

Op 6 maart om 20.00 uur is er een informatiebijeenkomst in de Kentering geweest.

Eerder Nieuws:   Uitvoering Centrumplan gaat op 13 februari van start
                           Volgende fase Centrumplan: sloop van panden

Lees ook  de site van de Gemeente

En het artikel in het Brabants Dagblad over de informatieavond van 6 maart